Ticketprijzen

Hieronder tref je een overzicht aan van de mogelijkheden voor het kopen/reserveren van tickets. Kies vervolgens jouw manier van reserveren. Op de achterliggende pagina vind je de actuele tickettarieven die gehanteerd worden.

Kies hieronder een categorie voor de actuele ticketprijzen:

Het is voordeliger om online of aan de kassa uw tickets te kopen (deze ticketprijs is gelijk). Daarnaast hoeft u met online tickets niet in de rij voor de kassa te staan, maar kunt u meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Óók heeft u met gekochte tickets het voordeel om precies op tijd kunt komen voor de voorstelling. Gereserveerde tickets moesten doorgaans minimaal een kwartier van tevoren worden opgehaald, die tijd kunt u nu besparen.

Movie Unlimited biedt óók de mogelijkheid om tickets telefonisch te reserveren, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen €0,50* per ticket (*uitzondering: deze extra kosten worden niet doorberekend bij telefonische reserveringen voor de Movie Unlimited pas, filmbonnen, filmfeestjes, arrangementen óf plaatsen voor mindervalide personen).