Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!

 

 
Movie Unlimited is gevestigd aan de Beekstraat (nummer 41) gelegen in het centrum van Hengelo.

Parkeren in de buurt

QPark de Brink Parkeergarage De Brink bevindt zich op slechts twee minuten loopafstand van de bioscoop. U kunt 24/7 in- en uitrijden en bent dus niet gebonden aan tijden. Bij een bezoek aan de film zijn parkeerkaarten (voor QPark de Brink) tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar aan de kassa.

Let op: Route naar de bioscoop t/m november 2021

In verband met de wegafsluiting aan de Deldenerstraat/Marskant, is de bioscoop minder goed bereikbaar. Via de onderstaande route kunt u de parkeergarage Q-park De Brink bereiken (twee minuten lopen naar de bioscoop). Wij raden u aan op tijd te vetrekken van huis. Navigatieadres parkeergarage: Brink 118, 7551 JC Hengelo.

  • Komt u vanaf de A35 (afslag Delden), gaat u via de Deldenerstraat de Geerdinksweg op en vervolgens via de Lansinkweg/Spoorweg naar de parkeergarage.
  • Komt u vanaf de A1 (afslag IKEA), volg de borden richting centrum (Bornsestraat), en ga links de Oldenzaalsestraat op. Via de Wolte ten Catestraat rijdt u langs Metropool, onder het station door en vervolgens is de parkeergarage aan de rechterkant.

Parkeren op straat in Hengelo is tot 18:00 uur betaald; hierna en op zondag gratis.

Gegevens voor het navigatiesysteem
Parkeergarage 'De Brink'
Brink 118
Hengelo

Openbaar vervoer

Het theater ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station en op 3 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde bushalte.