Ontbijtbios

Lekker ontbijten in de bioscoop en daarna uw favoriete film bekijken!

Voor de vroege vogels organiseert Movie Unlimited Bioscopen een speciale Ontbijtbios. Voorafgaand aan de film kunnen bezoekers genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtje. Een heerlijk ochtendje op uw gemak met familie of vrienden. Gezellig ontbijten aan een eigen tafel bij ons in de foyer en aansluitend naar uw favoriete film.

Het team van Movie Unlimited Bioscopen staat 45 minuten voor aanvang van de film voor u klaar met een heerlijk ontbijt bestaande uit een pancake, vers broodje, zoet en hartig beleg, koffie, thee, fristi of melk! Na het ontbijt kunnen bezoekers lekker onderuitzakken in een bioscoopstoel en genieten van een van de onderstaande films.

De prijs is voor het bioscoopontbijt is € 11,50 per persoon (voor de Nederlands gesproken kinderfilms). Een filmticket inclusief bioscoopontbijt voor een 'volwassenenfilm' kost € 14,75 per persoon.

  • Het ontbijt wordt 45 minuten voor aanvang van de ochtendvoorstelling geserveerd.
  • Het bioscoopontbijt kan zowel online als telefonisch worden gereserveerd (via: 074 - 20 20 222). Uiteraard is het ook mogelijk deze voorstellingen zonder ontbijt te bezoeken. Let op: Vol = Vol!
  • Het reserveren van het bioscoopontbijt kan enkel tot 17.00 uur de avond ervoor.