Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ontbijtbios

Tijdens je vakantie lekker ontbijten in de bioscoop en daarna jouw favoriete kinderfilm bekijken!

Voor de vroege vogels organiseert Movie Unlimited Bioscopen dit weekend een speciale Ontbijtbios. Ook dit weekend kunnen bezoekers voorafgaand aan de film genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtje. Een heerlijk ochtendje op je gemak met je familie of vrienden. Gezellig ontbijten aan je eigen tafel bij ons in de foyer en aansluitend naar jouw favoriete film.

Het team van Movie Unlimited Bioscopen staat 45 minuten vóór aanvang van de film voor je klaar met een heerlijk ontbijt bestaande uit een pancake, verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee, fristi of melk! Na het ontbijt kunnen bezoekers lekker onderuitzakken in een bioscoopstoel en genieten van één van de onderstaande films.

De prijs is voor het bioscoopontbijt is € 11,50 per persoon (voor de Nederlands gesproken kinderfilms). Een filmticket inclusief bioscoopontbijt voor de film House Of Gucci, Spider-Man: No Way Home en West Side Story is € 14,75 per persoon.

  • Het ontbijt wordt 45 minuten vóór aanvang van de ochtendvoorstelling geserveerd.
  • Het Bioscoopontbijt kan zowel online als telefonisch worden gereserveerd (via: 074 - 20 20 222). Uiteraard is het ook mogelijk deze voorstellingen zonder ontbijt te bezoeken. Let op: Vol = Vol!
  • Het reserveren van het bioscoopontbijt kan enkel tot 17.00 uur de avond ervoor.
Geen film(s) gevonden