Update Coronavirus


Op dit moment zijn alle Movie Unlimited bioscopen (tot en met 6 april) gesloten wegens de voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19-epidemie. Het is onze prioriteit om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen.

We begrijpen dat er vragen zijn over bepaalde onderwerpen. Via dit bericht hopen we (enkele) vragen te beantwoorden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je mailen naar onze klantenservice (klantenservice@mubioscopen.nl).

Reeds aangekochte (online) tickets

Reeds gekochte (online) tickets zijn geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan is teruggestort. Dit bedrag staat weer op de rekening van de aankoop. Ook als de tickets volledig of deels via een Nationale Bioscoopbon zijn betaald is het volledige bedrag teruggestort op de bank.

Movie Unlimited Pas

Alle Movie Unlimited Pashouders hebben inmiddels een mail ontvangen. De maandelijkse abonnementskosten van april worden niet in rekening gebracht, ongeacht of de bioscoop in april weer open gaat. We hopen deze pashouders daarmee te compenseren voor deze vervelende situatie. Mocht de situatie langer aanhouden, dan zal er opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing. Mocht je nog vragen hebben over je Movie Unlimited Pas, dan kun je mailen naar mupas@mubioscopen.nl

Tegoedbonnen

Heb je een voucher of tegoedbon met een vervaldatum die valt in de sluitingsperiode van de bioscoop óf in de maand april? Dan wordt deze datum uiteraard verlengt. Vanaf het moment dat Movie Unlimited Bioscopen weer opengaat, heb je één maand om jouw favoriete film alsnog te bekijken. Mocht de situatie langer aanhouden, dan zal er opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing.

Verwachtprogramma

Hoe het filmprogramma eruit gaat zien wanneer Movie Unlimited Bioscopen haar deuren weer mag openen, is helaas nog erg onzeker. De verwachting is dat wij het filmprogramma weer oppakken waar het is geëindigd.  Dat wil zeggen dat wij in ieder geval film als: De Beentjes van Sint Hildegard, Bloodshot, My Spy en Onward blijven vertonen.

We willen jou als gast bedanken voor je vertrouwen en begrip. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we weer samen kunnen komen bij jouw favoriete bioscoopfilm.

We houden je op de hoogte.

Tot snel,

Team Movie Unlimited Bioscopen