Movie Unlimited Make Over


Movie Unlimited is een bioscoopketen met bioscopen in Almelo, Kampen, Zevenaar en nu óók in Hengelo. De bioscoop biedt haar gasten de ultieme mix: comfortabele stoelen; maximale beenruimte; wandvullende doeken en een gezellige sfeer.

Genieten van het beste entertainment bij Movie Unlimted Hengelo!

Sinds de maand november betreed je als bezoeker van Movie Unlimited Hengelo een heel andere bioscoop. Het filmtheater heeft namelijk recent een Make-Over ondergaan.

Het verschil in sfeer is te zien zodra je over de rode loper door de deuren naar de foyer binnenloopt.  De mix van industriële en art-deco motieven is overal in de bioscoop terug te zien. Met zichtbare houten elementen, diepzwart en levendig goud heeft de bioscoop een moderne uitstraling gekregen.

Ook de bar heeft een flink upgrade gekregen en is van allerlei filmsnacks voorzien. Wij maken elke dag verse popcorn. Daarin onderscheiden we ons van onze voorganger. Het moet écht naar popcorn ruiken.

Movie Unlimited Bioscopen vindt comfort heel belangrijk en wil haar bezoekers een luxe-ervaring geven. De nieuwe bioscoopstoelen verbeteren de kijkervaring op het grote scherm.

Daarnaast is de bioscoop in Hengelo de enige én eerste bioscoop in Twente met een gloednieuwe 3D-RGB laserprojector, voor de best mogelijke beeldkwaliteit van dit moment. Onze Zaal 1 is dé nummer 1 bioscoopzaal op het gebied van beeld en geluid. Dat is nog eens spectaculair filmkijken!

Daarnaast staat de bioscoop voor persoonlijke benadering. Mede op verzoek van onze gasten hebben wij aan ál onze voorstellingen weer een pauze toegevoegd.

Én in alle zalen van Movie Unlimited Hengelo zijn zogenoemde ‘Love Seats’ geplaatst; lekker knus met z’n tweetjes op een bankje, met een (ge)liefde of vriend(in), van een film genieten!

Graag tot snel! 

Tip: Met de Movie Unlimited Nieuwsbrief ontvang je elke week van ons een bericht vol met het leukste en het laatste nieuws rondom films. Én volg ons via Instagram (@movieunlimitedhengelo) en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom jouw favoriete bioscoop!