Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nieuws

Je bezoek aan Movie Unlimited Hengelo

Kleuterbios: Sinterklaas


Het is nu echt aftellen geblazen, want zaterdag 13 november zette Sinterklaas voet aan land. Én dit moet natuurlijk gevierd worden!

Wij vertonen daarom op onderstaande zondagochtenden tijdens de Kleuterbios dé films De Grote Sinterklaasfilm; Trammelant in Spanje en/of De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje;

  • 28 november
  • 5 december

Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken. Entreeprijs 9,- euro per filmticket (dit is inclusief een Kids Box voor de kinderen en voor ouders/begeleiders staat een kopje koffie/thee klaar).

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Aanvang vanaf 10:00 uur. Start film om 10:30 uur.

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.

Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

 

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Aanvang vanaf 10:30 uur. Start film om 11:00 uur.

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd?

Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas.

Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje Kleuterbios: De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje