Tickets kopen aan de kassa  Regulier 3D
3D + bril*
       

Normaal

Ticket voor volwassenen (16 jaar en ouder)

€ 10,75

 

€ 12,25

 

€ 13,75

 

 

 

Kind én

Begeleider kinderfilm*

Ticket voor kinderen tot en met 15 jaar en Volwassen begeleider kinderfilm*

 

€ 7,80

 

€ 9,30

 

€ 10,80

 

 

Voordeeldinsdag

Geldig op alle dinsdagen. Niet geldig tijdens specials en niet geldig in combinatie met andere acties en kortingsregelingen.

€ 6,00

 

€ 7,50

 

€ 9,00

 

       
 

Toeslagen    

  • + 3D bril | LET OP: Heb je al een 3D-bril, dan kun je je ticket(s) bestellen zonder 3D-bril. Vergeet je de bril mee te nemen, dan kun je deze alsnog in de bioscoop kopen.
  • Onder een kinderfilm wordt verstaan: een Nederlands gesproken film met de aanduiding AL (alle Leeftijden) en 6 jaar.

Toeslagen zijn ook van toepassing op filmbonnen: Deluxe bioscoopbon, V.I.P./Love arrangement (uitgezonderd arrangementsstoelen), Movie Voordeelpas en de VetCooleKidsbon.

Extra   

  • Speciale voorstellingen kunnen een afwijkende prijs hebben.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Indien u verhinderd bent om van het reeds aangekochte ticket gebruik te maken dan kunt u deze tot minimaal twee uur voor aanvang van de desbetreffende voorstelling omruilen tegen een vrijkaart voor een andere voorstelling.
    Indien het voor u niet mogelijk is om het aangekochte ticket fysiek aan de kassa om te ruilen, stuur dan minimaal twee uur voor aanvang van de door u gereserveerde voorstelling een e-mail naar klantenservice@mubioscopen.nl met als bijlage uw  e-ticket (QR-code). U krijgt dan van ons binnen 3 dagen een reactie per e-mail.