Tickets kopen aan de kassa

 
  Regulier 3D
Middagvoorstellingen    
Kinderen t/m 15 jaar €8,75 €10,25
Volwassen begeleider kinderfilm €8,75 €10,25
Volwassene (16+) €12,- €13,50
     
Avondvoorstellingen    
Volwassene (16+) €12,- €13,50
Kinderen t/m 15 jaar €8,75 €10,25
CJP korting * €10,50 €12,-

 

Toeslagen    

  • + 3D bril = €1,50 | LET OP: Heb je al een 3D-bril, dan kun je je ticket(s) bestellen zonder 3D-bril. Vergeet je de bril mee te nemen, dan kun je deze alsnog in de bioscoop kopen.
  • Onder een kinderfilm wordt verstaan: een Nederlands gesproken film met de aanduiding AL (alle Leeftijden) en 6 jaar.

Toeslagen zijn ook van toepassing op filmbonnen: Deluxe bioscoopbon, V.I.P./Love arrangement (uitgezonderd arrangementsstoelen), Movie Voordeelpas en de VetCooleKidsbon.

Extra   

  • Speciale voorstellingen kunnen een afwijkende prijs hebben.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Indien u verhinderd bent om van het reeds aangekochte ticket gebruik te maken dan kunt u deze tot uiterlijk één uur voor aanvang van de desbetreffende voorstelling omruilen tegen een tegoed(bon).Tickets die gekocht zijn via de website of de Movie Unlimited App kun je gemakkelijk en snel annuleren via jouw Movie Unlimited Account (klik hier voor meer informatie).
 
*Extra voordelig naar de film met CJP?
 

Op vertoon van je CJP pas ontvang je bij Movie Unlimited Bioscopen € 1,50 korting op een regulier filmticket Standaard 16 jaar en ouder. De CJP/Cultuurkaart is geldig op maandag, woensdag en donderdag. De CJP pas is niet geldig in vakanties (m.u.v. zomervakanties) óf i.c.m. kortingsacties, voor specials en besloten voorstellingen. Deze actie is alleen te gebruiken wanneer je de kaartjes bij onze kassa koopt.